Mariëlle  | KAM-manager

Mariëlle | KAM-manager

Als KAM-Coördinator ben ik verantwoordelijk voor het leiden van de KAM-afdeling. Binnen het team fungeer ik als het eerste aanspreekpunt voor veiligheids- en milieuzaken. Ik coördineer de RIE, het arbo- en milieumanagementsysteem en verstrek advies over veilig werken met machines, arbeidsmiddelen en gevaarlijke stoffen. Daarnaast ben ik het eerste aanspreekpunt voor milieuzaken, waaronder energie en afval, en fungeer ik als gesprekspartner voor de gemeente.

De KAM-afdeling bestaat uit een kwaliteitsdienst met twee controleurs, een kwaliteitstechnicus en een quality engineer. Samen zorgen we ervoor dat onze productie voldoet aan de eisen van de klant. We voeren controles uit op binnenkomende goederen, in de productielijn en voeren eindcontroles uit op het eindproduct.

Als lid van het managementteam lever ik advies over KAM-zaken en denk ik actief mee over het beleid. Zo kan ik bijdragen aan het waarborgen van een veilige en duurzame werkomgeving, waarbij we streven naar kwaliteit in al onze processen.