VDL Groep

VDL Groep, met het hoofdkantoor in Eindhoven, is een internationale industriële onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen, overige eindproducten en de assemblage van personenauto’s. In totaal maken 106 werkmaatschappijen, verspreid over 20 landen en met ruim 16.000 medewerkers deel uit van dit familiebedrijf.

Vanuit het hoofdkantoor in Eindhoven begeleidt VDL Groep haar werkmaatschappijen die zelfstandig functioneren en resultaatverantwoordelijk zijn. Deze unieke structuur van kleine bedrijven zorgt ervoor dat de bedrijven tezamen, ieder vanuit hun eigen specialismen, een sterk team vormen. Een team dat continuïteit en flexibiliteit biedt.

Kracht door samenwerking

Kracht door samenwerking. Dat is de basis van VDL Groep, het internationale industriële familiebedrijf. Opgericht in 1953, nu 70 jaar later staat sinds 2017 de derde generatie van de familie Van Der Leegte aan het roer. Onderling werken de ruim 100 werkmaatschappijen, elk met een eigen specialisme, intensief samen. De activiteiten van deze bedrijven zijn samen te vatten in de ‘vijf werelden van VDL’: Science, Technology & Health, Mobility, Energy & Sustainability, Infratech en Foodtech. Nieuwsgierig geworden naar alle activiteiten van VDL Groep? Bekijk hieronder de corporate film van VDL Groep: